Sandra is een absolute topper! Haar harde werk, scherpe blik en vriendelijke karakter maken haar onmisbaar binnen ons bestuur. Of het nu gaat om het plannen van bijeenkomsten of het bijhouden van de dagelijkse gang van zaken, Sandra staat altijd paraat. Haar toewijding en betrouwbaarheid zijn bewonderenswaardig en dragen enorm bij aan het succes van onze vereniging. Ze zet alles op alles om ervoor te zorgen dat de activiteiten van de vereniging perfect verlopen. Dank je wel voor al je fantastische werk en je voortdurende inzet, Sandra! We zijn ontzettend blij dat je bij ons bestuur hoort.

 April 2024

Carolien de Vries

Secretaris Verenigde Brandveiligheid Experts (VBE)

Als zzp’er vind ik het belangrijk mij te kunnen focussen op mijn professie. De administratieve rompslomp die er bij komt kijken is noodzakelijk, maar ik ben blij dat Sandra sinds 2021 een aantal taken van mij overneemt!

Sandra denkt mee en kijkt mee, zoekt oplossingen en bewaart overzicht.

De communicatie met Sandra is bijzonder prettig. Ze is betrokken, professioneel, punctueel, maar ook flexibel en kundig met een gezonde dosis humor.

Sandra is een duizendpoot met oog voor detail, die mijn werk nóg leuker maakt!

April 2024

Willeke Schalley

Kind- en jeugdtherapeut, 2-act.nu

Sandra was voor mij geen onbekende in de wereld van de brandveiligheid. Ik was bekend met haar kwaliteiten. Voor mij lag het dan ook voor de hand haar te vragen voor de functie van bestuurssecretaresse van de Verenigde BrandveiligheidExperts (VBE). Direct vanaf het begin wist ze haar rol te pakken en met verve in te vullen. Kernwoorden die haar het best omschrijven zijn voor mij: accuraat, alert, betrokken en bovenal een fijn mens!

De VBE mag zich gelukkig prijzen met Sandra!

December 2023

Maarten de Groot

Voorzitter, VBE

Zo blij met de fantastische ondersteuning van Sandra in onze praktijk. Sandra helpt je om stap voor stap zaken aan haar over te dragen, werkt zeer accuraat en is enorm betrokken. Ik kan zaken loslaten omdat ik weet dat Sandra ze vast pakt. Dat gun ik elke ondernemer. Dus als je twijfelt, gewoon doen! Dat geeft je de ruimte om meer energie te richten op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Februari 2021

Charlotte van de Ven

Praktijkhouder, 2-act.nu

Sinds een aantal maanden werken wij in onze Praktijk Wil’skracht samen met Sandra Hunnekens, een administratieve duizendpoot. Buiten dat zij een spontane persoonlijkheid is, doet ze haar werk met de juiste professie. Zij zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Zij ondersteunt mij als praktijkhouder van vele administratieve taken. Altijd alles in goed overleg en met veel flexibiliteit. Dit geeft je als ondernemer de ruimte om je (nog) beter te focussen op je eigen kernkwaliteiten!

Februari 2021

Wilma Tellings-Kwarten

Praktijkhouder, Wil'skracht

Sandra is bijna 7 jaar bij mij in dienst geweest in de functie van office manager en opleidingscoördinator. Ze is echt een spin in het web, die alle ballen tegelijk hoog kan houden. Hierbij weet ze, onder hoge werkdruk en veelheid van zaken, steeds perfect werk af te leveren. Haar sterkste kanten zijn dan ook: productief en oog voor detail. En ze kan ontzettend goed overzicht houden. Een potentiële opdrachtgever heeft een gedreven, productieve en secure kracht aan Sandra.

Augustus 2020

Emiel van Rossum

Directeur en docent, Brandpreventie Academy

Ik heb Sandra leren kennen als een hele warme en persoonlijke vrouw die alle administratieve zaken super regelt. Ze besteed veel aandacht aan persoonlijk en het menselijk vlak. Alle cursusinfo, zelfs last minute, regelt ze tot in de puntjes. Stel je haar een vraag waar ze niet direct het antwoord op weet (wat niet veel voor komt), komt ze er altijd op terug.

Juli 2020

Thijs van der Horst

Fire Safety Expert, Royal Schiphol Group

Ik heb Sandra leren kennen toen ze werkte bij Brandpreventie Academy. We hadden regelmatig contact ivm de organisatie van incompany trainingen. Wij hebben in de aanloop naar deze trainingen meerder keren overleg gehad om alles af te stemmen, waarbij is gebleken dat alles vlekkeloos verlopen is. Ik bedoel hiermee onder andere de communicatie, de organisatie, afspraken, verstrekking lesmaterialen en lesinhoud. Ik heb de diverse overlegmomenten als bijzonder prettig ervaren, mede door haar enthousiasme, punctualiteit en interesse. Kortom, ik heb Sandra ervaren als een zeer enthousiaste, gedreven en betrouwbare contactpersoon die in mijn geval een zeer positieve bijdrage heeft geleverd aan de organisatie van de training. Hoewel het contact  geheel telefonisch en per mail verlopen is, was dit contact zeer prettig en doelmatig.

Juli 2020

Fokko Drijver

Operationeel Expert Brandonderzoek, Politie

We hebben samengewerkt bij Brandpreventie Academy. Ik kon altijd op Sandra, achter de schermen, terugvallen en vaak waren de opgedragen werkzaamheden in no time uitgevoerd. Ze toonde daarbij vaak eigen initiatief en een grote mate van zelfstandigheid. Ook zorgde ze voor structuur in het bedrijf en dat was van belang omdat het bedrijf zo hard groeide.

Ik heb haar leren kennen als een warme representatieve persoonlijkheid. Sandra is gewoon een fijn mens!

Juli 2020

Hans Smits

Adviseur, Smits Brandveiligheidsadvies

Toen ik als docent bij Brandpreventie Academy begon was mijn eerste contact met Sandra al direct persoonlijk en warm. Ik voelde mij gelijk lid van een hecht team. Dat is in al die jaren ook zo gebleven. Als drijvende kracht achter de academy trad Sandra nooit op de voorgrond, terwijl iedereen haar toch kende. Dit zag je gebeuren bij de halfjaarlijkse congressen, die zij organiseerde.

Als ik bijvoorbeeld een incompany training ergens in Limburg moest geven, had ze een perfect hotel geregeld en lag het lesmateriaal gewoon klaar op de locatie. Ik heb haar leren kennen als iemand van: niet lullen maar poetsen. Ik vond het vooral gezellig om met Sandra te hebben gewerkt en wens haar alle goeds toe.

Juli 2020

Ruud de Ridder

Adviseur, Veriscan Brandveiligheid

Vind je het leuk om ook een referentie achter te laten? Stuur dan een e-mail naar info@sandrahunnekens.nl