Mijn naam is Sandra Hunnekens en samen met mijn man woon ik in Grubbenvorst (Noord-Limburg), waar ik graag ga wandelen met onze hond, kan genieten van een heerlijk etentje en in de weekenden graag een spelletje doe met vrienden. Ik volg regelmatig creatieve workshops en heb een passie voor schminken en grimeren.

Met mijn uitgebreide kennis en ruime ervaring help ik ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien.

Ervaring

Sinds 2020 werk ik als Virtual Assistant voor verschillende opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn heel divers; van het bijhouden van de cliënten-/ledenadministratie tot  het organiseren van netwerkbijeenkomsten/congresdagen. Daarnaast ben ik ook regelmatig bezig met het redigeren van cursusboeken, het maken van powerpointpresentaties en het beheren van verschillende websites en social media. Elke dag is anders en daar geniet ik enorm van.

Voordat ik als Virtual Assistant aan de slag ben gegaan, ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de functie van office manager bij een opleidingsinstituut. Ik heb het bedrijf mede opgezet en dit is in die periode uitgegroeid tot een van de grootste opleiders op het vakgebied. Als spil in de organisatie was ik verantwoordelijk voor o.a. het klantcontact, verkoop en cursusadministratie. Mijn collega’s omschrijven mij als een duizendpoot, die altijd voor klant en collega klaar staat. Daarvoor heb ik 24 jaar als accountmanager in de grafische branche gewerkt. In deze periode heb ik bijgedragen aan de groei van het bedrijf van 3 naar 18 medewerkers. Ook heb ik meegewerkt aan de ontwikkelingen van een traditioneel grafisch bedrijf naar een full service reclame- en communicatiebedrijf.

Ik ben een organisator en aanpakker met ruime ervaring en vind het leuk om afwisselend werk te doen. Daarnaast ben ik een betrouwbaar en daadkrachtig persoon met een helikopterview, maar heb ook zeker oog voor detail. Als wij iets afspreken kun je erop vertrouwen dat ik me aan die afspraak hou. Ik werk zelfstandig, toon eigen initiatief, onderneem actie en durf beslissingen te nemen. Hierdoor kun jij je richten op zaken die jou gelukkig maken.

Het is mijn passie om ambitieuze ondernemers te ontzorgen op administratief en commercieel gebied, zodat jij als ondernemer meer tijd overhoudt om die dingen te doen die voor jou belangrijk zijn en waar jouw passie ligt. Daardoor krijg jij meer ruimte en energie om jouw bedrijf te laten groeien. 

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we de doelstellingen van jouw bedrijf en welke werkzaamheden jou daarin belemmeren. Samen kijken we naar wat ik daarin voor jou kan betekenen. Wanneer we besluiten om te gaan samenwerken, maken we heldere plannen en afspraken die ervoor zorgen dat jij je weer kunt richten op de kern van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om vaste werkzaamheden, een project of evenement, ik sta voor je klaar en neem jou graag het werk uit handen. Op afstand of op locatie. Ik ben flexibel inzetbaar en denk met je mee.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op.

Ik ben bereikbaar op 06 37419343 of stuur een e-mail naar info@sandrahunnekens.nl.